"Onemogućeno nam je da utičemo na donošenje odluka"

Podgorički odbor PES: Dajemo ostavke na sve stranačke funkcije

Uz ogromno zalaganje svih članova podgoričkog Odbora, odbornička lista na čelu sa Jakovom Milatovićem dobila je puno povjerenje građana da realizuje viziju boljeg upravljanja našim Glavnim gradom sa skoro 22 hiljade osvojenih glasova. Naš odličan izborni rezultat,uz saradnju sa ostalim konstituentima vlasti, omogućio je smjenu DPS-a, nakon tri decenije lošeg upravljanja Podgoricom", kazali su oni.

Međutim, njihovo zalaganje i doprinos, od strane rukovodstva Pokreta, kako su kazali, nije uvaženo.

"Ignorisan je naš predlog liste kandidata za parlamentarne izbore. Finale je nedavna odluka rukovodstva da raspusti podgorički Odbor, bez ikakvog obavještenja, razgovora ili konsultacija", kazali su oni.

Na ovaj način onemogućeno im je da kroz organe pokreta utičemo na donošenje odluka, a posebno na svakodnevna odstupanja od principa i ciljeva oko kojih smo se i okupili, zbog čega, kako su kazali daju ostavke na sve funkcije u Pokretu Evropa Sad.

"Naše aktivnosti biće u skladu sa Programom koji smo predočili građanima i za čiju ćemo se realizaciju snažno zalagati.

Bićemo usmjereni na dodatno osnaživanje saradnje sa našim koalicionim parterima i sada već bivšim kolegama iz PES-a, kako bismo učvrstili postojeću izvršnu vlast u Glavnom gradu

i doprinijeli boljoj realizaciji datih izbornih obećanja.Spriječićemo dalje urušavanje naslijeđenog sistema, distancirajući se od loših praksi Demokratske partije socijalista", zaključuju u saopštenju.

Izvor:Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.