Hana Šećerović zatvorila u toalet maloljetnu A.B. udarala je, vukla za kosu i psovala joj Srpsku majku, nabijala joj glavu u wc šolju?

Brutalno vršnjačko nasilje u Bjelom Polju

Hana Šećerović zatvorila u toalet maloljetnu A.B. udarala je, vukla za kosu i psovala joj Srpsku majku, nabijala joj glavu u wc šolju?

Koristeći silu, nasilnica Hana Šećerović maloljetnu B.A. je lišila slobode tako što je uvukla i zatvarila u toalet pomenutog ugostiteljskog objekta, te je udarajući punom šakom u predjelu glave, čupa za kosu i tako je obora na pod i zabija joj glavu u wc šolju. Kako se navodi da je Hana Šećerović fizički puno jača od maloljetne B.A. koja se nije uspjela nikako odbraniti niti iščupati od nasilne učenice Hane Šećerović.

U krivičnoj  prijavi stoji da je Šećerovićka maloljetnoj B.A. psovala Srpsku majku, nabijala glavu u WC šolju,  zatim vučući je za kosu udarala glavom o zid, nanoseći joj tjelesne povrede, teško narušavajući zdravlje  maloljetnoj  A.B., sa težim posljedicama kako fizičkim tako i psihičkim.

 

Osim fizičkog maltretiranja, mučenja, nakon toga maoljetnu A.B. je čitavo vrijeme vrijeđala na nacionalnoj osnovi, psujući joj srpsku majku,  omalovažavajući je na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, te prijeteći da slučaj ne smije prijaviti policiji, jer će idući put proći još gore.

 

Tom događaju je prisustvovao i svjedok D.H. iz Bijelog Polja.
 

Kako stoji u krivičnoj prijavi Šećerović Hana se tereti za više krivičnih djela, proganjanja, širenje vjerske i nacionalne mržnje, protiv pravnog lišenja slobode, zlostavljanja, mučenja, ugrožavanje sigurnosti i druga krivična djela koje propisuje krivični zakon .

 

 Svi koji su umijšani u ovaj slučaj, koji je uznemirio Bjelopoljsku javnost  saslušavani su u Bjelopoljskoj  policiji .

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.