Krivične prijave protiv Nikšićana: Osumnjičeni za lažiranje dokumenata

Krivične prijave protiv Nikšićana: Osumnjičeni za lažiranje dokumenata

Nikšićka policija podnijela je krivične prijave protiv Nikšićana M.Đ. (22) i S.P. (32) zbog sumnje da su počinili krivična djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić podnijeli su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću dvije krivične prijave protiv dvije oaobe zbog sumnje da su izvršila dva krivična djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Navodi se da krivična prijava je podnijeta protiv M.Đ. (22) iz Nikšića.

M.Đ. je, kako se sumnja, navedeno djelo počinio tako što je doveo u zabludu nadležni organ, Ministarstvo unutrašnjih poslova – Područnu jedinicu za Upravne poslove, državljanstvo i strance Nikšić, tako što je ovom organu podnio zahtjev za prijavu nestanka njegove vozačke izdate u PJ Nikšić, iako mu je ona prethodno oduzeta od strane saobraćajne policije u Berlinu, a zbog sumnje da je u pitanju falsifikat. Nakon podnošenja zahtjeva, od strane nadležnog organa izdata mu je druga vozačka dozvola”, kazali su iz UP.

Takođe, kako dodaju, službenici nikšićke policije su podnijeli krivičnu prijavu protiv S.P. (32) iz Nikšića, zbog sumnje da je počinio krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

“S.P. je, doveo u zabludu nadležni organ, Ministarstvo unutrašnjih poslova – Područnu jedinicu za Upravne poslove, državljanstvo i strance Nikšić, na način što je ovom organu podnio zahtjev za prijavu nestanka njegove vozačke dozvole izdate u PJ Nikšić, iako mu je ona prethodno oduzeta od strane saobraćajne policije u Berlinu, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Nakon podnošenja zahtjeva, od strane nadležnog organa izdata mu je druga vozačka dozvola”, kazali su iz UP.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.