Podgorica: Uhapšen zbog dilovanja kokaina
Ilustracija

Podgorica: Uhapšen zbog dilovanja kokaina

Podgorička policija preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika, uhapsila je A.P. (28) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Podgorička policija je juče oko 12,30 časova kontolisala lice A.P., kojom prilikom je utvrđeno da je za njim raspisana lokalna potjernica zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. Policijski službenici su pregledom lica pronašli i oduzeli dva pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje, za koju se sumnja da je opojna droga kokain, težine oko 12 grama”, navodi se u saopštenju policije.

A.P. je uhapšen po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.