Tramp svjedočio četiri minuta u slučaju za silovanje i klevetu kolumnistkinje

Tramp svjedočio četiri minuta u slučaju za silovanje i klevetu kolumnistkinje

Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp sinoć je na suđenju u Njujorku ponovo negirao optužbe kolumnistkinje Džin Kerol, koja od njega traži 10 miliona dolara odštete za klevetu i seksualno zlostavljanje, prenosi Gardijan.

Tramp je proveo četiri minuta na klupi za svjedoke nakon što su advokati Džin Kerol iznijeli svoju verziju slučaja. Sudija je odbacio zahtjev bivšeg predsednika SAD da odbaci tužbu.

Tramp je rekao da "100 posto" ostaje pri svojoj ranijoj izjavi u kojoj je tvrdio da nije kriv ni za jednu od optužbi protiv njega.

Kerol, bivša kolumnistkinja magazina El, traži najmanje 10 miliona dolara zbog Trampovog poricanja da ju je silovao sredinom 1990-ih u robnoj kući Bergdorf Goodman na Menhetnu.

U odvojenom suđenju prošle godine, porota je utvrdila da je Tramp seksualno zlostavljao Kerol i oklevetao je u izjavama iz 2022.

Suđenje se nastavlja narednih nedjelja, a očekuje se da je samo pitanje koliku će odštetu Tramp morati da plati Džin Kerol.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.