Piperović: Abazović se pozvao na imunitet kad je shvatio u kakvom je problemu

Piperović: Abazović se pozvao na imunitet kad je shvatio u kakvom je problemu

Zoran Piperović, pravni zastupnik biznismena Ranka Ubovića, kompanije „Bemax“ i biznismena Aleksandra Mijajlovića, kao i Zorana Lazovića prokomentarisao je izjavu lidera i poslanika GP URA i bivšeg premijera Dritana Abazovića "da se zna,zna se ko se krije pod kodnim imenom Tigar", kao i da je sve dokaze iznio na ročištu.

Piperović kaže da je Abazović danas prevazišao sebe samog.

Kako je istakao Piperović, Abazović je shvatio u kakvom se problemu našao kada svoju izjavu od prije dvije godine, da je Bemax ravan Kavačkom i Škaljarskom klanu, dokazuje prepiskama sa Skaj aplikacije koja je izašla prije sedam dana.

“Danas se po prvi put od kada idu parnice Bemaxa i Lazovića, pozvao na imunitet. Rekao je da ima imunitet i da ne može da odgovara ni da plaća štetu za iznešenu riječ. To vam je najbolji dokaz što je danas dokazao i o čemu je pričao kao i da je svjestan situacije u koju je upao”, navodi Piperović.  

Piperović naglašava da Abazović ništa nije dokazao i da bivši premijer prevazilazi sve norme razumnog ponašanja.

“To posebno dobija na težini ako se ima u vidu o kome se radi, čovjek je bio premijer u jednoj državi NATO pakta”, kazao je Piperović za portal Antena M.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.