Knežević: Da je sreće Milo Đukanović bi držao govor u Banja Luci
Milan Knežević

Knežević: Da je sreće Milo Đukanović bi držao govor u Banja Luci

Lider Demokratske narodne partije i jedan od čelnika koalicije "Za budućnost Crne Gore" (ZBCG) MIlan Knežević rekao je da dok čekaju only fans Kongres na kojem se jedino zna da će Duško Marković formirati partiju, a sve druge enigme rješavati Milo Đukanović i Milan Roćen u vikend šetnjama po Atlas Capitalu, u DPS-u za svaki slučaj istovremeno kukaju za Evropom i proklinju velikosrpstvo.

"Danas je više nego očigledno da je baš Milo Đukanović zaslužio da bude najuvaženiji gost ili domaćin u Banja Luci, jer da nije bilo njegove dizel intervencije ovaj predivni grad bi pao u ruke hrvatske vojske. Da je kosmičke pravde kao što je nepravde, Milo Đukanović bi trebalo da bude među prvim govornicima na vojnoj paradi, pošto je već u godinama koje nisu za tenkove i borna vozila. Đukanovićev doprinos stvaranju Republike Srpske mnogo je veći od mog, ali za razliku od njega, ja se ne stidim svojih uvjerenja, niti ću ih mijenjati za leptir mašne i šalove iz Diora. A ako će vama u DPS-u biti lakše, ili još teže, onda treba da znate da u Banja Luci predstavljam i vašu "velikosrpsku" prošlost pošto političke budućnosti nemate", kazao je Knežević u saopštenju. 

A da je imate, kako je rekao, stisnuli bi to malo Statuta što vam je ostalo od partije i poslali u Banja Luku makar Zorana Pažina, jer je Republika Srpska njegova otadžbina.

"A valjda bi za dva dana njegovog odsustva iz Crne Gore, mogli kontrolisati kandidate za potpredsjednike da ne ukradu lap top Milošu Nikoliću koji broji glasove i lajkove na vašem only fans Kongresu", izjavio je Knežević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.