Vučić: Sastavljamo važno pismo o miješanju jedne države u naše izbore
Aleksandar Vučić

Vučić: Sastavljamo važno pismo o miješanju jedne države u naše izbore

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas kako državni organi Srbije sastavljaju ''važno pismo o uplivu i miješanju jedne važne zemlje u izborni proces Srbije na najbrutalniji način''.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas kako državni organi Srbije sastavljaju „važno pismo o uplivu i miješanju jedne važne zemlje u izborni proces Srbije na najbrutalniji način“.

„To će biti završeno do Nove godine i onda ćemo ga uputiti cijelom svijetu da se vidi kako se sprovodi takva vrsta miješanja u procese koji suvereno pripadaju jednoj nezavisnoj zemlji“, rekao je Vučić novinarima u Vrbasu.

Kako javlja Beta, poručio je da je uvjeren da će republički izbori biti okončani do 30. decembra, dok će gradski u Beogradu biti „nešto malo kasnije“.

„Kada je reč o gradskim izborima, vjerovatno ćemo, ukoliko lista Branimira Nestorovića ne podrži nikoga, ponovo ići na glasanje, dok će republički parlament vrlo brzo biti konstituisan“, kazao je Vučić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.