Četvorica Srba optužena za napad na kancelarije OIK-a u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice

Četvorica Srba optužena za napad na kancelarije OIK-a u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice

Specijalno tužilaštvo privremenih institucija u Prištini podiglo je danas optužnicu protiv četiri Srbina za koje tvrdi da su izveli napad na prostorije Opštinske izborne komisije (OIK) u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Optužnica je podignuta protiv Miluna Milenkovića, Aleksandra Vlajića, Dejana Pantića i Miomira Vakića za koje Tužilaštvo navodi da su "bacali ručne granate prema kancelariji, a da je jedna od njih eksplodirala, pričinila materijalnu štetu i navodno dovela u opasnost živote službenika i policajaca", prenijela je Koha.

Specijalno tužilaštvo navodi i da su "optuženi, zajedno sa drugim licima koja tek treba identifikovati, bacili četiri granate, što je za posljedicu imalo značajne materijalne gubitke i ugrožavanje života službenika".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.