Anđušić CEDIS-u: Postoje jasni dokazi, neko vaš je kupio iPhone i kroz 10 minuta otišao da ga proda
/Foto: Analitika

Anđušić CEDIS-u: Postoje jasni dokazi, neko vaš je kupio iPhone i kroz 10 minuta otišao da ga proda

Poslanik Demokratske partije socijalista Mihailo Anđušić ne vjeruje u navode iz saopštenja Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, u vezi sa slučajem kupljenog i prodatog mobilnog telefona iPhone.

Danas je na društvenim mrežama počeo da se širi materijal koji govori o tome kako je ta kompanija za 1.700 eura kupila iPhone, a da je on potom odmah prodat na jednoj lokaciji u Podgorici.

Anđušić ističe kako postoji račun, te svi dokazi o kupovini i prodaji, pa CEDIS poziva da sprovede istragu, odnosno da priloži neki dokaz koji bi potkrijepio ono na čemu je zasnovan njihov demant.

"Imamo najautentičniji mogući dokaz da je neko iz CEDIS kupio telefon na račun kompanije , a kroz 10 minuta odnio da ga proda. A CEDIS, osim ovog demantija, nije pružio nijedan dokaz o onome što su pokušali da demantuju", naglasio je on u Skupštini.

Izvor Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.