Mugoša: Blamiranje oko razrješenja Brđanina zaboraviće se po šablonu
Boris Mugoša, Foto: Socijaldemokrate

Mugoša: Blamiranje oko razrješenja Brđanina zaboraviće se po šablonu

Potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Boris Mugoša kazao je da će se blamiranje države oko nezakonitog razrješenja Brđanina brzo zaboraviti.

"Blamiranje države oko nezakonitog razrješenja Brđanina (koje se našlo i u Izvještaju Evropske komisije) pa ponovnog nezakonitog razrješenja Brđanina će se naravno brzo zaboraviti… i to po oprobanom receptu - novim pričama ili novim detaljima iz starih priča o onim bivšim… Šablon", napisao je Mugoša na mreži X.

Podsjetimo, Upravni sud donio je presudu da je prethodna vlada nezakonito smijenila Zorana Brđanina sa mjesta direktora Uprave policije. Nakon presude vlada je dužna da Brđanina vrati na poziciju direktora.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.