Mislite da su sive suknje dosadne? Varate se, pravi su hit
Ilustracija, Foto: Pinterest/promo stranice

Mislite da su sive suknje dosadne? Varate se, pravi su hit

Dior kaže – sive suknje, Prada kaže – sive suknje. Kako da ih ne poslušamo?

Sive suknje preko koljena su kao dobar par farmerki – možete ih nositi uz sve. Ova boja jednako se lako uklapa uz tople, ali i hladne tonove, uz košulje, obične majice, bodije, kratke džempere, jakne i kapute. Jednostavno - uz sve. Zaključak? Odlično je imati sivu suknju.

Nedjelje mode uvijek nas upute šta su aktuelni i budući trendovi. Journal.rs piše da Dior i Prada, dvije visoko kotirane globalne modne kuće, u fokusu imaju upravo sive suknje.

Mnoge žene misle da suknja u sivoj boji izgleda dosadno i nezanimljivo, ali nije tako. U zavisnosti od odabranog gornjeg dijela, cipela i drugih modnih dodataka, možete napraviti najrazličitije kombinacije - od izazovnih do romantičnih ili strogih.

Na prvi pogled može izgledati jednostavno i ne baš privlačno, ali ako se odlučite za pažljivo odabrane modele i teksture, bićete iznenađeni mogućnostima postizanja različitih stilova. Siva ne postoji u 'točku boja' pa zato nema pravila i ograničenja u vezi sa bojama koje se sa sivom slažu. Slušajte svoj instinkt.
Ona se savršeno uklapa u kombinaciju za kancelariju, svakodnevne, svečane i sportske prilike. U nastavku pogledajte fotografije koje pokazuju neke od načina na koje se može nositi duža siva suknja.

55292844ae277e70f8700cfb94c3ecca5a70a87ff5529294c4874958ecf019b2b8938d1a24c102aaff5529296screenshot2ff

Izvor Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.