Rekordan broj Gremi nominacija za pjesmu Tejlor Svift

Rekordan broj Gremi nominacija za pjesmu Tejlor Svift

Tejlor Svift je sa pjesmom " Anti-Hero" oborila rekord u broju nominacija za nagradu Gremi, pokazuje lista, a prenosi BBC.

Na užoj listi nominovanih za najbolju pjesmu, " Anti-Hero" se pojavljuje sedam puta, čime je Tejlor Svift kao kanutautorka potukla Pola Makartnija i Lajonela Ričija. Oni su do sada dijelili rekord po broju nominacija sa po šest za jednu pjesmu.

Svift je nominovana i u kategorijama albuma i snimak godine zajedno sa Olivijom Rodrigo, Majli Sajrus i grupom SZA.

Među ostalim nominovanima za pjesmu godine su Lana del Rej i Dua Lipa.

Nagrade će biti dodijeljene 4. februara 2024. godine u Los Anđelesu.

Ove godine bilo je teže da se uđe na uži spisak nominovanih, jer su organizatori sasjekli broj nominacija po kategoriji sa 10 na osam.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.