Nikolić: Poniženi DF da prestane da proziva DPS, izdali su dugogodišnje koalicione partnere
Miloš Nikolić, Foto: DPS

"DF je lice svoje politike pokazivao pohodom na Tuzi, a DPS istinskom odbranom građanskog i multinacionalnog karaktera Crne Gore"

Nikolić: Poniženi DF da prestane da proziva DPS, izdali su dugogodišnje koalicione partnere

Poniženi Demokratski front, koji je zbog šačice vlasti promijenio ime, identitet i odrekao se dugogodišnjeg partnera Nebojše Medojevića, u davljeničkom pokušaju prilagođavanja dubini Milojka Spajića bezlično tumara političkom scenom Crne Gore, soapštio je danas Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Podsjetimo, on je reagovao na tekst koalicije Za budućnost Crne Gore u kojoj "su ga pozvali da prestane da narušava međunacionalni sklad".

"Tako, DF u svojoj najnovijoj mimikriji, u želji da po svaku cijenu sačuva predsjednika NSD Andriju Mandića – kojeg javnost zbog zaljubljenosti u fotelju već od milošte zove Aleksa Mandić, nastoji da brani Albance od Demokratske partije socijalista", poručuje Nikolić.

Ako su kako dodjae oni zaglavljeni u dubinama Milojka Spajića zaboravili na opus njihove višedecenijske politike, Crna Gora ipak pamti da su njihovi lideri organizovali pohod na Tuzi, i da je zbog politike koju oni promovišu više od 100.000 Albanaca krajem devedesetih potražilo utočište u Crnoj Gori.

"Pamtimo i kada je Aleksa Mandić nastojao da zapali Skupštinu Crne Gore zbog priznanja Kosova ali i kada je burek koji mu je donio Goran Danilović pobijedio njegova ideološka uvjerenja zbog kojih je štrajkovao glađu. Nijesmo zaboravili ni skorije izlive evropejstva i zaštitništva prema Albancima kada su, dok je Evropska unija zvanično osudila terorizam u Banjskoj Milan Knežević pisao pjesme herojima sa Kosova koji su htjeli da ljubav prema Albancima iskažu kroz optičke nišane", naglašava Nikolić.

Zbog svega navedenog poručio je DF-u da se batale Demokratske partije socijalista i da nastave da parazitiraju po dubini i uživaju u mrvicama vlasti zbog kojih su obezličili svoju politiku, promijenili naziv i izdali svoje najbliže dugogodišnje saradnike.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.