Pošti Crne Gore od Eko Fonda 36 000€ za nabavku električnih vozila i mopeda
Foto: Mediabiro

Pošti Crne Gore od Eko Fonda 36 000€ za nabavku električnih vozila i mopeda

Izvršni direktor Pošte Crne Gore Josip Đurašković i Izvršni direktor Fonda za zaštitu životne sredine Draško Boljević potpisali su danas ugovor o namjenskom korišćenju sredstava shodno javnom konkursu Eko Fonda za dodjelu subvencija za nabavku električnih i hibridnih vozila u javnom sektoru za 2023. godinu. Pošta Crne Gore je kroz javni konkurs ostvarila pravo na subvenciju u visini od 36 000 € za četiri električna vozila i četrdeset električnih mopeda čija je nabavka izvršena u tekućoj godini.

Draško Boljević je istakao da je današnje potpisivanje ugovora nastavak izuzetne saradnje Pošte Crne Gore i Eko fonda, te da dvije institucije imaju dobar partnerski odnos koji na najbolji način doprinosi promociji zdrave, zelene priče koju Eko fond zastupa.

Josip Đurašković je podsjetio da je Pošta Crne Gore i prošle godine ostvarila pravo na subvencije, da je u januaru ove godine potpisan Memorandum o saradnji sa Fondom za zaštitu životne sredine. Naglasio je da je danas potpisani ugovor kruna uspješne saradnje dvije institucije i da će Pošta Crne Gore, kao društveno odgovorna kompanija, nastaviti da realizuje projekte iz oblasti zaštite životne sredine.

Podsjetimo, Memorandumom o saradnji Pošte Crne Gore i Eko Fonda definiše modele saradnje u cilju realizacije zajedničkih projekata, programa i aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine, klimatskih promjena, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.