Orlandić poručio Novakoviću: Vrijeme lova u mutnom je prošlo
Danilo Orlandić, Foto: SD

Orlandić poručio Novakoviću: Vrijeme lova u mutnom je prošlo

Često se susreću situacije u političkom životu, kada neko koga su građani na izborima uskratili za podršku pokušava neprimjerenim ponašanjem da politički ušićari. Međutim, javnost grada Bara treba da zna, da ono što je sada odbornik, a, nekadašnji potpredsjednik Opštine Bar i bivši predsjednik Skupštine opštine Bar, rekao na XII sjednici Skupštine opštine Bar nije nimalo naivno, saopštio je potpredsjednik OO SD BAR Danilo Orlandić

Prema riječima Orlandića, odbornik Radomir Novaković Cakan je polemišući sa predsjednikom Skupštine opštine Bar Branislavom Nenezićem istakao da je u prošlom sazivu „skratio sedam ruka“ što je bio broj odbornika SD-a nakon održanih izbora 2018. godine i da očigledno, pominjući to sada, planira da se i dalje bavi zakulisnim radnjama.

“Njegovo današnje priznanje, iako rezultat političke nervoze i totalne rastrojenosti zbog rejtinga koji trenutno ima je potvrda onog o čemu se jako puno pričalo, a, to je da se odbornik Novaković bavio stvarima koje bi se mogli podvesti pod termin političke korupcije”, rekao je Orlandić.

Kako je naveo, ono što definitivno Novaković ne shvata, a to su birači znali da prosude jako dobro kada su ga poslali u opoziciju, jeste da manir „lova u mutnom“ i raznorazno trgovanje koje mu je očito imanentan dio ličnosti neće više moći da prođe u političkoj areni grada Bara.

“Bez obzira kako se ko politički oprijedjeljivao, građani Bara zaslužuju dostojanstven parlament u kome nema mjesta raznim trgovinama „podignutim rukama“ koje je odbornik Novaković patentirao u prethodnom periodu”, zaključio je Orlandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.