Trifunović ispričao zašto je priveden u Splitu, i šta se desilo
Sergej Trifunović

Trifunović ispričao zašto je priveden u Splitu, i šta se desilo

"Još uvek me drndaju, evo me ovdje na policiji", rekao je srpski glumac Sergej Trifunović nakon što je priveden u Splitu.

 Za Slobodnu Dalmaciju je ispričao šta se dogodilo.

"Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povodcu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, jeb.. ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi…", rekao je glumac i kazao da će poslati znak na kojem je vidljivo da je dopušteno šetati sa psima.

Podsjetimo, splitski policajci danas su nešto prije 19 sati priveli Sergeja Trifunovića. On je na splitskom Kašteletu šetao svog psa tako da je to smetalo građanima koji su ga prijavili. Riječ je o njemačkom ovčaru s kojim se Trifunović igrao i zanemarivao primjedbe prolaznika i građana koji su onda bili primorani zvati policiju.

Po dolasku policajaca Trifunović ih je počeo vrijeđati i omalovažavati što je iziskivalo policijsku intervenciju te je na kraju doveden u stanicu. Prijavljen je zbog dva djela, držanja životinje bez nadzora i vređanja policijskih službenika zbog čega je priveden na splitski Prekršajni sud gde daje iskaz.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.