Koprivica: Milović primjer ljudskog i profesionalnog pada
Dragan Koprivica

"Navika je jedna muka, a odvika trista muka"

Koprivica: Milović primjer ljudskog i profesionalnog pada

Predsjednik Odbora direktora podgoričkog Parking servisa Dragan Koprivica reagovao je na izjavu funkcionera Pokreta Evropa sad Andreja Milovića na TVCG, kada je kazao da problem pravih kadrova na pravim pozicijama u Crnoj Gori postoji decenijama, ali da ne vidi kako su Vladislav Dajković, Deragan Koprivica, Bećir Vuković i Emil Labudović bolji od kadrova Bošnjačke partije. Milović je kazao da su ovi kadrovi rezultat koalicionog sporazuma po zamisli Jakova Milatovića.

"Paušalno etiketiranje u Crnoj Gori i nije novina, ali bi gospodin Andrej Milović prvo morao uzeti u obzir vlastite „domete“, posebno one kojih se gnuša sva crnogorska javnost. U masi negativnih primjera njegovog čojstva i junaštva stoji i jedan koji u potpunosti urušava njegov moralni kredibilitet i svako pravo da upravo on upućuje kritike bilo kome", tvrdi Koprivica.

Koprivica je naveo i da je u medijima je u više navrata ukazivano da je Milović u jednom pravnom sporu branio jednu stranu, i istovremeno povjerljive podatke kradom odavao drugoj strani.

"To predstavlja flagrantan primjer urušavanja pravne struke i kodeksa profesionalne časti. Tako je Milović stavio sebe u poziciju homo dupleksa, dajući primjer najgoreg ljudskog i profesionalnog pada, kojeg bi se stidio svaki pošten građanin Crne Gore. Ali ne i Andrej Milović, koji samouvjereno barjači u medijima kao neko ko ima pravo da određuje ko je i koliko za šta kriv, umjesto da nakon informacije o njegovom ljudskom i profesionalnom posrnuću ne izlazi od sramote ni na ulicu", saopštio je Koprivica.

Tvrdi i da se jasno vidi koliko je PES profitirao Milovićevim prijemom svoje Predsjedništvo.

"Zato se niko ne bi začudio da Milović, braneći Spajića, sad nudi povjerljive informacije Milatoviću. Navika je jedna muka, a odvika trista muka. Ćud je muška smiješna rabota...", saopštio je Koprivica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.