Đoković: Nadam se da ću održati ovaj ritam do kraja

Đoković: Nadam se da ću održati ovaj ritam do kraja

Novak Đoković zabilježio je pobjedu na startu US Opena na stadionu Artur Eš, na kojem je opet zaigrao poslije dvije godine.

Iako je meč počeo poslije ponoći, to Đokovića nije previše poremetilo.

"Znao sam da će biti kasni termin za mene i kasni start, ali nisam mario za to. Zaista sam želio da budem ovdje. Bila je ceremonija, bila je duža možda nego što sam ja želio, ali je moja velika radost što sam izašao na teren. Prva dva sata su bila sjajna, perfektna dva seta, vjerovatno sam imao odgovor na svaki njegov udarac. Sve u svemu, zadovljan sam kako sam igrao, nadam se da ću održati ovaj nivo koji mi se dopada. Odigrao sam odlično, izašao sam teren sa nestrpljenjem, dvije godine je prošlo od tog finala, dvije godine nisam igrao na tlu.

Za sada sve ide savršeno, titula u Sinsinatiju… Ovdje, prva dva seta savršeno, očekivalo se da će da pokuša neke stvari, ali sam odigrao na visokom nivou. Prvi je meč na GS, nadam se da ću da održim taj nivo, bio sam veoma skocentrisan. Na posljednja dva GS počeci nisu bili najbolji, ovdje mi je nekako fokus dodatni da izađem na teren i da nametnem svoju igru i to se ostvarilo" rekao je Đoković.

Đoković se u narednom kolu sastaje sa Zapata Miraljesom.

Izvor RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.