URA o izjavi Đukanovića: Neka zabava traje, bi li drugačije mogli vidjeti koliko je društvo bolje bez njega
Građanski pokret URA

URA o izjavi Đukanovića: Neka zabava traje, bi li drugačije mogli vidjeti koliko je društvo bolje bez njega

Paraleni univerzum u kojem živi Demokratska partija socijalista sa svojim i dalje neformalnim šefom Milom Đukanovićem danas je izjavom istog da nova vlast poprima oznake diktature, totalitarizma i represije dostigao vrhunac, kazali su iz Građanskog pokreta URA.

Oni su reagovali na današnju izjavu nekadašnjeg šefa države koji je kazao da “Današnja vlast kritičku misao očigledno ne trpi i na našu kolektivnu nesreću poprima oznake diktature, totalitarizma i represije“.

“Glavni i odgovorni urednik države u kojoj je mafija vodila odlučujuću riječ, u kojoj su novinari ubijani zbog kritičke misli, u kojoj se u zatvor išlo zbog fejsbuk statusa, u kojoj su kritičari proglašavani i etiketirani izdajnicima i neprijateljima društva, u kojoj je indeks građanskih i medijskih sloboda na skali Reportera bez granica bio na 106 mjestu u nivou država afričkog kontinenta sada zamjera novoj vlasti na dikaturi, totalitarizmu i represiji, a za čije vrijeme je Crna Gora napravila ogroman skok i sada je na 39. mjestu u rangu zemalja Evrope“, istakli su iz URE i dodali da to “može jedino u Crnoj Gori koja trpi svakakve budalaštine i sutone mozgova”.

Poručuju da na svu sreću Đukanović “lišen svih direktnih mehanizama u rukovođenju državom sada jedino može da katkad razveseli građane u ulozi njihovog zaštitnika koji tobože brine o demokratiji, sistemu i državi”.

“Neka mu u tome i svesrdno i dalje pomažu njegovi mediji, kvaziinteltualci, kvaziaktivisti i foteljaši. I neka zabava traje, šta bi bilo da ih nema bi li drugačije mogli vidjeti napredak društva od 2020. i njihovog odlaska sa vlasti”, zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.