Katnića priveli zbog prekoračenja brzine: Vozio 126 km na čas na mjestu gdje je dozvoljeno 60
Milivoje Katnić

Sudija mu izrekao kaznu od 120 eura

Katnića priveli zbog prekoračenja brzine: Vozio 126 km na čas na mjestu gdje je dozvoljeno 60

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić priveden je danas u Podgorici zbog saobraćajnog prekršaja. Portal RTCG saznaje da je Katnić vozio 126 kilometara na sat, na mjestu gdje je ograničenje bilo 60. U pitanju je mjesto Lužnica, prenosi portal RTCG-a pozivajući se na saznanja iz policije.

Katnić je priveden kod sudije za prekršaje. 

Bivši glavni specijalni tužilac tereti se za kršenje odredbi iz Zakona o prekršaju.

Katnić je za naš portal kazao da je istina da je prekoračio brzinu i da je policija bila krajnje korektna.

"Prekoračio sam brzinu i to je istina, i sve je po zakonu rađeno, policija je bila krajnje korektna, platiću kaznu za prekršaj", kazao je Katnić.

Kazao je da ga je sudija kaznio novčanom kaznom od 120 eura, ali da ima pravo na umanjenje ukoliko plati u kratkom roku. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.