Kakaricka gora bez vode jer neko manipuliše ventilima u rezervoaru
Vodovod i kanalizacija

Vodovod obavijestio Upravu policije

Kakaricka gora bez vode jer neko manipuliše ventilima u rezervoaru

Mještani Kakaricke gore proteklih dana imali su problema u vodosnabdijevanju, a kako objašnjavaju u gradskom preduzeću Vodovod i kanalizacija, prekidi se dešavaju zbog toga što nepoznato lice ili lica, svakodnevno nedozvoljeno manipulišu sa ventilima rezervoara u tom naselju. O obijanju kapije i katanaca na rezervoaru obaviještena i policija.

Kako saopštavaju u Vodovodu, juče je od strane NN lica izvršeno obijanje kapije i katanca na ulaznim vratima zatvaračnice i rezervoara na Kakarickoj gori, koje je prijavljeno policiji, napravljen je uviđaj i zapisnik.

"Ekipa Vodovoda je izaskom na teren sa predstavnicama MUP-a konsatovala da je kapija obijena kao i katanci na ulaznim vratima zatvaračnice i rezervoara, kao i da se manipulisalo ventilima unatar zatvaračnice i u prvoj šahti ispred rezervoara. Ekipa Vodovoda je ponovo obezbijedila vrata na rezervoaru, kao i izvršila kontrolu svih ventila u šahtama od rezervoara do prepumpne stanice. Urađena je i kontrola pumpi u prepumpnim stanicama i juče i danas konstatovano je da se za taj dio naselja ispumpava oko 10 l po sekundi vode", navode u saopštenju Vodovoda.

Napominju da se proteklih dana na ovom području svakodnevno manipuliše ventilima od NN lica, zbog čega mještani u određenom dijelu dana i noći imaju smanjen pritisak ili prekid u vodosnabdijevanju.

"Ekipa Vodovoda je na terenu i u toku je punjenje rezervoara, te očekujemo da će od 17 časova biti uspostavljeno uredno vodosnabdijevanje. Pozivamo sve potrošače da ukoliko primijete ovakve radnje, prijave ih nadležniim organima i Vodovodu", naveli su u ovom javnom preduzeću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.