Podgoričanima cijena vode niža sedam odsto
Ilustracija

Saopšteno iz Vodovoda

Podgoričanima cijena vode niža sedam odsto

Građani Podgorice će od ovog mjeseca plaćati niže cijena usluga javnog vodosnabdijevanja, saopšteno je iz preduzeća Vodovod i kanalizacija.

Iz Vodovoda su kazali da se od 1. januara primjenjuje novi cjenovnik usluga, izrađen po Metodologiji za utvrđivanje cijena regulisanih komunalnih djelatnosti koju je propisala Regulatorna agencija za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti.

Kako su objasnili, fiksni i varijabilni dio cijena usluge javnog vodosnabdijevanja, kao i cijena usluge za prihvatanje i odvođenje komunalnih otpadnih voda-fiksni dio, umanjena je u odnosu na cijene iz prošle godine.

“U poređenju sa prethodnom godinom, domaćinstva u Podgorici mjesečno će plaćati 7,08 odsto manje za fiksni dio cijene usluge javnog vodosnabdijebanja”, saopštili su iz Vodovoda, prenosi portal RTCG.

Oni su kazali da će za 5,76 odsto biti umanjen varijabilni dio cijene usluge javnog vodosnabdijevanja, a za 14.07 odsto fiksni dio cijene usluge za prihvatanje i odvođenje otpadnih voda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.