Đoković: Alkaras je zaslužio pobjedu
Novak Đoković

Đoković: Alkaras je zaslužio pobjedu

Srpski teniser Novak Đoković kazao je da je Karlos Alkaras zasluženo slavio u finalu Vimbldona.

Đoković je danas u finalu izgubio od Španca nakon pet setova i propustio priliku da dođe do 24. grend slem titule, a osme u Londonu.

"Nikada nije lijepo izgubiti ovakve mečeve, ali kada se sve emocije slegnu moraću da budem veoma zahvalan, jer sam dobio mnogo neizvjesnih mečeva prethodnih godina. Možda je trebalo da izgubim nekoliko ranijih finala koje sam dobio. Teško je progutati ovo kada ste bili tako blizu, ali to su oni momenti zbog kojih radimo kako bismo mogli da igramo na najvećim turnirima. Izgubio sam od boljeg igrača. Idem dalje - nadam se jači nego što sam bio", rekao je Đoković nakon meča.

On je kazao je Alkaras čitav turnir odigrao u nevjerovatnom ritmu.

"Moram da pohvalim Karlosa i njegov tim - kakav kvalitet, pogotovo na kraju meča kada si pronašao prve servise. Apsolutno si zaslužio pobjedu. Fenomenalno. Mislio sam da ću imati problema s tobom samo na šljaci, eventualno betonu, ali ovdje ne. Ovo što si uradio ovdje i na Kvinsu je nevjerovatno. Svaka čast", poručio je Đoković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.