Zirojević: Viši sud potvrdio da je dr Adžić nezakonito smijenjena sa mjesta direktorice Doma zdravlja Nikšić
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Zirojević: Viši sud potvrdio da je dr Adžić nezakonito smijenjena sa mjesta direktorice Doma zdravlja Nikšić

Viši sud u Podgorici potvrdio je presudu Osnovnog suda u Nikšiću kojom je utvrđeno da je direktorica Doma zdravlja Nikšić, dr Ljiljana Adžić, nezakonito smijenjena sa te funkcije, kazao je potparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

Zirojević podsjeća da je Adžić, u najtežem periodu, u sred COVID krize, stupila na ovu funkciju.

"Nedugo nakon toga, način funkcionisanja Doma zdravlja u Nikšiću bio je primjer svim zdravstvenim institucijama kako funkcionisati u ovom kriznom periodu, a pacijenti niti u jednom trenutku nijesu ostali bez zdravstvene zaštite. Očigledno je da je dr Adžić, zbog pripadnosti Socijaldemokrata, postala još jedna žrtva brutalnog revanšizma nove “oslobodilačke” vlasti. A o njenom radu najbolje i danas govore Nikšićanke i Nikšićani, bez obzira na to kojoj političkoj opciji pripadali", zaključio je Zirojević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.