Zirojević: Kovačević se takmiči sa Vranešom ko će više mržnje posijati
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Zirojević: Kovačević se takmiči sa Vranešom ko će više mržnje posijati

Predsjednik Opštine Nikšić i novoizabrani potpredsjednik Nove srpske demokratije Marko Kovačević, sramotnom izjavom povodom današnjeg zasijedanja Skupštine na Cetinju, samo je nastavio kampanju raspirivanja mržnje koju, nažalost, već duži vremenski period sprovodi uz amin njegovih koalicionih partnera u Nikšiću, saopštio je danas Nikola Zirojević potparol Socijaldemokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore.

"Džaba priče o crnogorskom Dalaj Lami, džaba mazanja očiju međunarodnim partnerima, što u Podgorici, što po brojnim međunarodnim adresama, džaba evropska i pomiriteljska priča u Parlamentu, kad se uvijek javi neki, viši ili niži funkcioner Nove srpske demokratije i pokaže pravo lice partije koju predstavlja. Džaba je Mandić godinama vježbao glumu (sjetimo se ruke na srce i pokajničkih izjava u predizbornim spotovima), kad suština njegove politike uvijek izbije na površinu od stranje politički neiskusnih, ali makar iskrenih kadrova", poručio je Zirojević.

Do skoro je podsjeća to bio Vraneš, a danas je glavna partijska zvijezda Kovačević.

"Takmiče se, izgleda, ko će goru izjavu dati, ko će više mržnje posijati i ko će više zaličiti na fašizam. Iako ne sumnjam da će Kovačević danas dobiti mnogo tapšanja po leđima i čestitki “kako mu je dobro rekao”, činjenica je, ipak, da su on i slični njemu najveća antireklama i Novoj srpskoj demokratiji, i koaliciji ZBCG i Andriji Mandiću samom", zaključio je Zirojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.