Bečić: Duh Podgorice najslikovitije sažima multikulturalne vrijednosti koje su temelj moderne Crne Gore
Aleksa Bečić

Bečić: Duh Podgorice najslikovitije sažima multikulturalne vrijednosti koje su temelj moderne Crne Gore

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je u ime partije i u svoje ime, građankama i građanima Podgorice, 9. decembar — Dan Glavnog grada.

“Proslavom 19. decembra, Dana oslobođenja, obilježava se vjekovna borba za slobodu našeg naroda, koji je sve teške istorjiske periode prebrodio snagom svoga duha i morala, čojstvom i junaštvom koji su nam ostavili u amanet naši preci, kao i antifašističku misao koja nas je održala”, naveo je Bečić u čestitki.

Prema njegovim riječima, duh Podgorice najslikovitije sažima multikulturalne vrijednosti koje su temelj moderne Crne Gore.

“Satkana od tih vrijednosti, Podgorica je grad koji svoja vrata otvara svima, pružajući brojne mogućnosti razvoja i napretka. Od kulture, nauke, obrazovanja pa sve do ekonomskih potencijala, Podgorica daje nemjerljiv doprinos i predvodi Crnu Goru na njenom putu ka evropskoj i perpsketivnoj budućnosti”, kazao je Bečić.

On je naglasio da će, građani Glavnog grada uskoro dobiti i novo rukovodstvo, koje će, kako je naveo, “na temeljan i dobronamjeran, a prije svega stručan način” doprinijeti da se valorizuju svi potencijali, da se gradska infrastruktura poboljša, da se realizuju mnogi strateški projekti koji su neophodni Glavnom gradu.

Ističe kako, lokalna samouprava mora biti istinski servis svih građana a ne politički podobnih. Zbog toga je prema njegovim riječima, potreban transparentniji rad i otvorenost svih lokalnih institucija, kao i sistemski pristup u rješavanju svih izazova sa kojima se suočavaju građani i privreda.

“U to ime želim da svim građankama i građanima Podgorice još jednom da čestitam 19. decembar, Dan Glavnog grada”, zaključio je Bečić u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.