Danas sjednica Vlade, usvaja se Zakon o porijeklu imovine?

Vlada Crne Gore održaće danas sjednicu sa početkom u 11.30 časova.

Vijesti pišu da će Vlada  danas usvojiti Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o oduzimanju imovinske koristi stečene kriminalnom djelatnošću.

“Prije tačno mjesec dana ministar pravde Marko Kovač je obećao da će objaviti zakon o oduzimanju imovine, ali ga i dalje skriva od javnosti”, kazali su u Mreži za afirmaciju nevladinog sektora (MANS).

U toj organizaciji očekuju da danas na sjednici Vladi otkriju zbog čega je zakon skrivan.

“Možda danas saznamo zašto MANS nije smio ni vidjeti zakon za koji se borimo preko deceniju”, naveli su iz MANS-a na Twitteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.