Popović: Vlada Dritana Abazovića odgovorna i posvećena kapitalnim projektima u Danilovgradu
Miloš Popović, Građanski pokret URA

Popović: Vlada Dritana Abazovića odgovorna i posvećena kapitalnim projektima u Danilovgradu

Vlada Crne Gore u nacrtu budžeta za 2023. godinu pokazala je posvećenost Danilovgradu sa planiranim izdvajanjima za nasu opštinu od 3.173.002 eura, kazao je danas Miloš Popović, predsjednik Izvršnog odbora Građanskog pokreta URA u Danilovgradu.

“Sve naše sugrađane raduje činjenica konačno rješavanje puta Danilovgrad - Spuž preko Martinića gdje su planirana sredstva u budžetu za ovu investiciju 822.001,00€. Vlada gospodina Dritana Abazovića je, što nas sve posebno raduje, odlučila da planira sredstva za sanaciju puta od ogromnog značaja za razvoj turizma u našem gradu na relaciji Danilovgrad - Manastir Ostrog (iznos za ovu stavku je 165.001,00€)“, naveo je Popović.

Vlada Crne Gore je kako dodaje na zadovoljstvo svih građana u opštini, stavila akcenat na realizaciju projekta u kompleksu UIKS-a u Spužu u iznosu od čak 2.006.000,00€.

“Vlada je pokazala i posvećenost rješavanju bezbjednosti saobraćaja na magistralnom putu Danilovgrad -Podgorica, izgradnju trotoara i bulevara i za ovu investiciju u kapitalnom budžetu Vlada je planirala iznos od 150.000,00€. U sklopu rješavanja infrastrukturnih problema na teritoriji naše opštine Vlada je planirala i rekonstrukciju dijela magistralnog puta ka Nikšiću (tunel Budoš -Danilovgrad) i za ovu investiciju planiran je iznos od 30.000,00€“, poručio je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.