Ilić: Nikšić, primjer kako izgleda grad kad ga vodi koalicija oko DF-a
Dragoljub Ilić, Foto: Evropski tim za Nikšić

Ilić: Nikšić, primjer kako izgleda grad kad ga vodi koalicija oko DF-a

Teško je danas iz Nikšića poslati građanima Podgorice, ali i drugih opština, poruku uoči lokalnih izbora - jer znamo do čega su oni prošlogodišnji doveli u našem gradu. Ipak, upravo iz tog razloga, svjedočeći o sunovratu koji doživljava naš Nikšić, imam obavezu da im se obratim - ne kao partijski funkcioner, već kao građanin Crne Gore, kazao je danas Dragoljub Čarli Ilić, odbornik Evropskog tima za Nikšić.

Plan koji je kako navodi već promovisan - da alternativa Demokratskoj partiji socijalista i njenim partnerima mora biti koalicija sa Demokratskim frontom, najpogubnija je moguća ideja, koju mogu podržati samo oni kojima nimalo nije stalo do lokalne zajednice u kojoj žive.

"Ukoliko ne vjerujete - pogledajte Nikšić. Za veoma kratko vrijeme, u našem je gradu zaustavljena svaka razvojna aktivnost, a jedini plan koji se nesmetano realizuje jeste zatiranje Crne Gore i građanskih vrijednosti na kojima je ona uspostavljena. Uz ćutnju i odobravanje koalicionih partnera, Nikšić je zahvaljujući vlasti koju vodi DF postao centar proruske propagande, sve sa logistikom sa strane", istakao je Ilić.

Kao najveći uspjeh kako navodi predstavljana je propagandistička milostinja iz Beograda, za koju niko ne zna ni da li je stigla, ni da li je utrošena, a nasilje i organizovanje ekstremnih grupa gotovo da je postala uobičajena pojava.

"Lokalna vlast ne bavi se nijednim suštinskim problemom grada, a i kako bi kada smo dobili najnestručnije kadrove u istoriji ovdašnje lokalne uprave. Nekad grad umjetnika i boema danas je postao sredina primitivizma i mraka. Građani Crne Gore, a najprije Podgoričanke i Podgoričani, dobro razmislite da li želite da i sami živite u takvoj sredini. I kod nas je sve počelo predizbornim uvjeravanjima kako URA "neće dat" da DF preuzme sve poluge vlasti i uništi grad. No, umirili su se čim su dobili nekoliko sitnih privilegija. Zato, uoči nedjelje, budite svjesni da svaka postizborna kombinacija sa DF-om znači siguran put ka dnu za vašu lokalnu sredinu. A vi to ne smijete dozvoliti", zaključio je Ilić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.