Barska URA: Iza vlasti DPS-a ostaju samo posječeni čempresi
Foto: GP URA

Barska URA: Iza vlasti DPS-a ostaju samo posječeni čempresi

"Krajnje nekorektno i licemjerno je manje od mjesec dana pred izbore da DPS najavljuje sređivanje parka kod srednje škole Niko Rolović, a koji su sami uništili. To je nastavak politike Brana Gvozdenovića koji je pravi nosilac liste DPS-a, ali i SDP-a u okviru koalicije koju su formirali", saopštili su iz barskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su naveli, znajući koliko je Bar bio zapostavljen i devastiran sve ove godine, DPS vlasti poručuju da Bar pamti.

"Nećete zamaskirati sve ono loše što ste uradili gradu. Iza vaše vladavine jedino što je ostalo su posječeni čempresi i prazna obećanja Brana Gvozdenovića, vašeg šefa i stvarnog nosioca liste", zaključuju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.