Adžić: Vlahovićevi napori završili sopstvenim sramoćenjem i potpunim fijaskom
Filip Adžić

Adžić: Vlahovićevi napori završili sopstvenim sramoćenjem i potpunim fijaskom

"Uzaludni pokušaji Miodraga Vlahovića, koji je pukim slučajem iz prodavnice namještaja zalutao u diplomatiju, da ponovo obruka Crnu Goru završili su, kao i obično, sopstvenim sramoćenjem i fijaskom", kazao je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić.

"Ovaj čuveni 'bravar' iz Vatikana, koji se zarad još jedne diplomatske plate zaključao i zabarikadirao u kancelariju, franatičnim naporima slao je na desetine mejlova organizatorima TLN-a, u pokušaju da spriječi PM Abazovića i predstavnike 'Vijesti' da dobiju pozivnicu i nagradu ovog prestižnog instituta. Međutim, sve što je postigao je to da se domaćin zapita o medicinskom stanju 'tajm aut' ministra. Nažalost prevaziđenih političkih samozvanjaca i marginalaca poput Vlahovića, premijer Abazović je dočekan kao počasni gost na ceremoniji, a crnogorski medijski poslenici dobili su prestižnu nagradu koja govori o slobodi medija u Crnoj Gori. Novu i zdravu Crnu Goru ne može zaustaviti niko, a zaboravljenim likovima poput Vlahovića preporučujemo dugi odmor i opuštanje uz neku knjigu poput 'Kockar' od Dostojevskog - priliči im", zaključio je Adžić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.