Adžić: Spajić ponizio Šaranovića, sektor bezbjednosti na koljenima
Filip Adžić

"Mafija se raduje aktuelnom stanju"

Adžić: Spajić ponizio Šaranovića, sektor bezbjednosti na koljenima

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA i poslanik u Skupštini Filip Adžić saopštio je da je premijer Milojko Spajić protivzakonitim djelovanjem bezbjednosni sektor bacio na koljena.

"Imali smo ranije situaciju u kojoj je ministar pravde Andrej Milović pokušao da diskredituje Specijalno policijsko odjeljenje(SPO) i njegovog šefa gospodina Šukovića, i na taj način pokušao da unese nemir, pometnju i da zaustavi aktivnosti koje sprovodi SPO. A sada imamo situaciju i da se premijer Spajić obračunava sa sektorom bezbjednosti i da sve čini da ga ponizi, počev od ministra unutrašnjih poslova gospodina Šaranovića", poručio je Adžić na Odboru za bezbjednost. 

Adžić, koji je bivši ministar unutrašnjih poslova, tvrdi da je Spajićeva odluka nezakonita, jer je njome prekršen član Zakona o unutrašnjim poslovima. 

"Nakon toga smo čuli optužbe ministra Šaranovića na račun premijera Spajića, najavljene su krivične prijave, ako imamo takvu situaciju jasno je da postoji određeni sukob i protivzakoniti interes. Zato je interes i pravo građana da znaju šta se dešava", dodao je on.

Prema njegovim riječima, "mafija se ne trese od ponoćnih sjednica Vlade, nezakonitih odluka premijera, preuzimanja nadležnosti i poniženja ministra, urušavanja integriteta policijskih službenika i najavljenih krivičnih prijava protiv Vlade". 

"Upravo to hrabri i osnažuje kriminalne strukture, a sektor bezbjednosti baca na koljena", zaključio je Adžić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.