Nikolić: Kako premijer zna kad će neko biti uhapšen?
Miloš Nikolić, Foto: DPS

"Ukoliko do 19. avgusta bude hapšenja znaće se pozadina djelovanja tužilaštva"

Nikolić: Kako premijer zna kad će neko biti uhapšen?

Portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić upitao je u četvrtak uveče "kako je moguće da je Dritan Abazović, kao predsjednik Vlade, u posjedu informacija o tome ko će, i kada biti uhapšen, osim ukoliko - kao što su mediji pisali u više navrata, nije u potpunosti preuzeo kontrolu nad tužilaštvom i pretvorio ga u svoje oružje za partijske obračune?".

Ocijenio je da će "naredni dani pružiti jasan odgovor na ovu dilemu".

"Ukoliko do 19. avgusta zaista i bude nekih hapšenja o kojima je Abazović govorio biće u potpunosti jasno šta je pozadina takvog djelovanja tužilaštva", naveo je Nikolić na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.