Karte puštene u prodaju
U prodaji karte za Svjetsko prvenstvo za rukometašice

Svjetsko prvenstvo za rukometašice

Karte puštene u prodaju

Prodaja ulaznica za Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene počinje u četvrtak 5. septembra, a Rukometni savez Srbije je za najvjernije navijače obezbijedio posebni promotivni popust od 40 odsto, ukoliko paket karata kupe do 5. oktobra.

Svi koji žele da prate ovaj sportski događaj moći će da obezbijede karte putem sajtova www.eventim.rs, www.serbia2013.com i na svim prodajnim mjestima Eventima širom Srbije i inostranstva, kao i putem call centra 0900 11 00 11.

Popust od 40 odsto namijenjen je onima koji u periodu od 5. septembra do 5. oktobra kupe pakete ulaznica. Zajedno sa Svjetskom rukometnom federacijom (IHF), Rukometni savez Srbije sklopio je dogovor oko cijena ulaznica, pa će tako najjeftiniji paket ulaznica za preliminarnu rundu iznositi 1.500 dinara i omogućiće gledanje svih 15 utakmica grupne faze takmičenja.

Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene održava se u Srbiji od 6. do 22. decembra 2013. godine, a grupna faza takmičenja igraće se u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu. Crnogorske rukometašice igraće protiv Francuske, Holandije, Južne Koreje, Demokratske Republike Kongo i Dominikanske Republike u Beogradu, u grupi A. (Analitika)