Dajković na poziv državnog vrha Srbije na obilježavanju Oluje: I nama su spremali traktore u Crnoj Gori
Foto: Slobodna Crna Gora

Dajković na poziv državnog vrha Srbije na obilježavanju Oluje: I nama su spremali traktore u Crnoj Gori

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković prisustvovao je obilježavanju stradanja srpskog naroda u “Oluji” na poziv kabineta predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, saopšteno je danas iz Slobodne Crne Gore.

“Tuga, bol, suze, pa osjećaj radosti, jedinstva i snage našeg naroda. Ovako bih opisao događaj u Novom Sadu povodom sjećanja na žrtve zločinačke akcije “Oluja”, istakao je Dajković. 

Zahvalio se državnom vrhu Srbije i Republike Srpske što su ga pozvali da bude dio sjećanja na nedužno stradali narod.

"Koliko sam ponosan što sam bio među svojim narodom, toliko sam i tužan što niko iz Vlade Crne Gore nije prisustvovao, ponajviše zbog toga što je i srpskom narodu u Crnoj Gori nerijetko prijećeno traktorijadama i crnogorskim “Olujama”.  Ipak, prošlo je vrijeme u kom je svaka vrana mogla da pozobe, muči i ubija naš narod. Srbija je danas moćnija nego ikad, a naš narod širom regiona hrabar i jedinstven. Oni koji danas slave stradanje naše djece neka znaju da Bog sve vidi, ali i neka znaju da bi danas njihove Oluje za nas bili obični povjetarci. Najzad, nek je slava nevinim žrtvama koje čuvamo u našim srcima i koje nikada nećemo predati zaboravu", zaključio je Dajković.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.