KRIK: Šakovića BIA dovodila u vezu sa ubistvom Stankovića
Foto: Screenshot/Rtcg

KRIK: Šakovića BIA dovodila u vezu sa ubistvom Stankovića

Ubijenog Milića-Minju Šakovića policija i tužilaštvo označavali su kao važnog člana "škaljarskog klana" koji već osam godina ratuje sa suparničkim "kavačkim klanom". U sukobu u kome je ubijeno više od 60 osoba Šaković se do sinoćnog ubistva najmanje još dva puta našao na meti ubica, objavio je beogradski KRIK.

Tako je u septembru 2017.godine bio teško ranjen kada je u kafiću u okviru servisa „Auto Zeta“ u Podgorici ubica pucao u njega i njegovog prijatelja Ivana Nedovića.

Nedović nije preživio napad, a do danas nije otkriveno ko je i po čijem nalogu pucao u njih.

"Policija je prošle godine osujetila likvidaciju Šakovića pošto je otkrila da su osobe koje su planirale ubistvo u naselju Zagorič kupile dva stana koja gledaju na njegovu kuću i dvorište. Plan je, kako je utvrila policija, bio da u njega pucaju iz snajpera, a potom zapale stan iz koga su pucali kako bi uništili sve dokaze", piše KRIK.

Šakovića je srpska Bezbjednosno-informativna agencija (BIA) dovodila u vezu sa ubistvom Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, vođe huligansko-kriminalne grupe „Janjičari“ bliske "kavačkom klanu".

Rat dva kriminalna klana traje od 2014. godine, a u njega su se vremenom uključile i druge kriminalne grupe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.