Šaković ubijen u pucnjavi u Budvi
Foto: Screenshot/Rtcg

Šaković ubijen u pucnjavi u Budvi

Podgoričanin Milić-Minja Šaković ubijen je sinoć u Budvi. Šaković je ubijen u pucnjavi kod bedema budvanskog Starog grada, oko 23.40 časova.

"Večeras je došlo do upotrebe vatrenog oružja u Budvi, ispred zidina starog grada, kojom prilikom je jedno lice smrtno stradalo. Riječ je o M.Š. Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaviještena", saopštila je Uprava policije.

Šaković ubijen u budvanskom kafiću "Korkovado".

Prema policijskim evidencijama, Šaković je smatran za istaknutog člana "Škaljarskog klana".

Državna tužiteljka Ana Radović saopštila je za TVCG da je u Šakovića iz neposredne blizine ispaljeno više projektila.

“Tokom uviđaja izuzeto je više tragova, sa više mjesta, i svi oni će biti predmet odgovarajućih vještačenja. Naložila sam i obdukciju tijela”, saopštila je Radović.

Kako prenosi RTV Budva, građani i turisti koji su se tokom ovog nemilog događaja našli u blizini, bili su vidno uznemireni i uplašeni.

"Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaviještena", saopšteno je iz Uprave policije.

Šaković je ranjen 8. septembra 2017. godine ispred lokala „Auto Zeta“ u Podgorici, kada je ubijen njegov prijatelj Ivan Nedović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.