Zirojević: Kadić podrškom Leposavićevim svjetonazorima pokazao da zaslužuje Vladu Abazović-Joković
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Zirojević: Kadić podrškom Leposavićevim svjetonazorima pokazao da zaslužuje Vladu Abazović-Joković

Odličan je ovaj novi direktor FZO! Čiji li je kadar?, upitao je potparol Socijaldemorkata Nikola Zirojević.

"Reklo bi se da i novi premijer (i formalni i neformalni) ima istog poslodavca kao i prethodni - Jovana Mićovića. Da li će Kadić, u skladu sa svojim sistemom vrijednosti, narediti nabavku dovoljnih količina tamjana da se okade opštine po Crnoj Gori? Da neće možda, kao prvog saradnika, a ugledajući se na premijera Abazovića, dovesti Vladimira Leposavića, na radost partija iz doskorašnje opozicije? Mada, podrškom Leposavićevim i Kneževićevim (“uzornog Dritanovog policajca” Petra) svjetonazorima Kadić je pokazao da zaslužuje i Abazovića i Jokovića"; poručio je Zirojević. 

Jasno je, kako navodi da "Vlada Abazović-Joković nema ništa bolju agendu od Vlade Krivokapić-Abazović. Naprotiv! Jednako su loše. Samo što je ova druga nešto umivenija. A samim tim i opasnija".
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.