Plantaže: Izgorio dio krovne konstrukcije hale i kancelarija sa inventarom
Požar u Plantažama

Plantaže: Izgorio dio krovne konstrukcije hale i kancelarija sa inventarom

U požaru koji je prije dva dana, u jutarnjim satima, izbio u jednoj od hala kompanije „13. Jul – Plantaže“, čiji uzrok utvrđuju nadležni organi, izgorio je dio krovne konstrukcije pomenute proizvodne hale i jedna poslovna kancelarija sa inventarom.

“Važno je istaći da ništa od opreme i sirovine u proizvodnom pogonu nije oštećeno, a za internu tehnološku dokumentaciju (radni nalozi i izvještaji), koja je jedina požarom zahvaćena, postoje kopije u poslovnom informacionom sistemu, tako da će se proizvodni procesi u narednom periodu odvijati planiranom dinamikom”, naveli su iz Plantaža.

Oni su zahvalili nadležnoj Službi zaštite i spašavanja, kao i Upravi policije, čijom efikasnom i brzom reakcijom je požar, u kratkom roku, ugašen.

“Procjena načinjenje štete je u toku. Nakon utvrđivanja iste, javnost će blagovremeno biti informisana”, zaključili su iz Plantaža.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.