Finska premijerka radi zgibove, trenira za NATO

Finska premijerka radi zgibove, trenira za NATO

Premijerka Finske Sana Marin objavila je snimak na kojem se vidi kako radi zgibove u jednom parku.

Korisnici društvenih mreža ovaj snimak prokomentarisali su u svijetlu najave Finske da će se ta zemlja pridružiti NATO, pa su premijerkine zgibove vidjeli kao pripremu za ulazak u vojni savez.

Sana Marin je najmlađa predsjednica vlade u istoriji svoje zemlje, a u svijetu se dokazala odlučnom borbom protiv korone i borbom za ravnopravnost polova. U njenoj vladi se nalazi čak 12 ministarki i samo sedam muškaraca.

Na čelu svih pet stranaka u finskoj vladi sada su žene, prensi Espreso.

Finland’s Prime Minister Sanna Marin posted a video of her doing pull-ups.

Looks like she is preparing for that NATO membership. pic.twitter.com/DhBWGoVeYe

— Visegrád 24 (@visegrad24) April 25, 2022

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.