Danas isplata vaučera registrovanim poljoprivrednim proizvođačima
Vijesti

Cilj obezbjeđenje dijela neophodnih sredstava za poljoprivrednu proizvodnju

Danas isplata vaučera registrovanim poljoprivrednim proizvođačima

Isplata vaučera od 200 eura svim registrovanim poljoprivrednim proizvođačima počeće danas, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Iz tog resora su kazali da će biti pušteno više od 16 hiljada vaučera.

Ministarstvo će vaučere pojedincima isplatiti preko jedinstvenog matičnog broja u Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB) u Baru, Beranama, Bijelom Polju, Budvu, na Cetinju, u Danilovgradu, Herceg Novom, Kolašinu, Kotoru, Mojkovcu, Nikšiću, Pljevljima, Podgorici, gradskoj opštini Golubovci, Rožajama, Tivtu, Ulcinju i na Žabljaku.

Kako je saopšteno, isplata podrške će se obaviti i preko Prve banke u Andrijevici, Plavu, Gusinju, Plužinama, Petnjici, Šavniku i Tuzima.

Preduzećima će sredstva biti uplaćena preko žiro-računa.

- Ministarstvo će isplatiti sredstva podrške poljoprivrednim proizvođačima kroz vaučere u iznosu od 200 eura, na koja imaju pravo nosioci poljoprivrednih gazdinstava koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava - navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva su kazali da je mjera kreirana sa namjerom da se registrovanim poljoprivrednim proizvođačima omogući jednokratna podrška, radi obezbjeđenja dijela neophodnih sredstava za poljoprivrednu proizvodnju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.