Abazović: Uhapšeni policajac po zadatku trebalo da bude u mom obezbjeđenju
Dritan Abazović, Screenshoot

Abazović: Uhapšeni policajac po zadatku trebalo da bude u mom obezbjeđenju

Uhapšeni policajac Darko Lalović, koji je bio zadužen za obezbjeđenje Vesne Medenice, trebalo je po zadatku da bude dio ličnog obezbjeđenja dosadašnjeg potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića. To je kazao Abazović u intervjuu za TVCG.

"Znao sam dosta stvari i znam dosta stvari. Izvjesni Lalović je trebalo, vjerovatno po zadatku, da bude dio mog ličnog obezbjeđenja. Sve sam znao, ali ništa ne može da uradi niko, ni Abazović, jedina relevantna institucija je specijalni državni tužilac", saopštio je Abazović.

Lalović je bio obezbjeđenje bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) je protiv sina Vesne Medenice, Miloša formirao predmet i označio ga kao jednog od organizatora kriminalne grupe.

On je, prema nezvaničnim informacijama, Crnu Goru napustio u decembru prošle godine. Navodno, to je učinio dva dana nakon što je uhapšen Lalović.

Prema porukama sa kriptovane aplikacije Sky, koje je objavio portal Libertass press, mlađi Medenica švercuje cigarete i kupuje drogu, obezbjeđuje transport krijumčarenih cigareta iz Bara, osigurava nesmetano kretanje jednog kriminalca, posjeduje i koristi zabranjeno oružje. U istoj prepisci je tvrdio i da o tome sve zna njegova majka od koje očekuje zaštitu.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.