Demokrate SNP-u

"Da nam je stalo do fotelja i funkcija, bili bismo u prevarantskom i izdajničkom projektu sa vama"

Da je Demokratama stalo do fotelja i funkcija, bili bi u prevarantskom i izdajničkom projektu sa SNP-om, poručuju iz ove partije, reagujući na optužbe SNP-a da se Demokrate ponašaju, kao i DPS, dijeleći sredstva iz državnih preduzeća svojim kadrovima.

" Da nam je stalo do fotelja i funkcija, na svakih 15 minuta bismo gazili sopstvenu riječ, kao što vi pred očima cijele Crne Gore gazite svoju javnu riječ da ni SDP ni SD ne mogu u vladu. Da nam je stalo do fotelja i funkcija, trpjeli bismo poniženja od DPS-a, SD-a i SDP-a, baš kako ih vi svakodnevno trpite" , stoji u reagovanju Demokrata.

Ističu da je nekad SNP bio partija, danas minorna grupa rukovodilaca, svjesni da su u potpunosti prezreni od naroda. Nekad partija sa širokom i snažnom podrškom naroda Crne Gore, zarad funkcija uspjela je da proda decenije muke i golgote svojih članova i simpatizera koji su davno mogli otići u zagraljaj DPS-u zarad interesa, ali dodaju da nikada nisu poklekli, da bi sada dočekali ovakvu izdaju svog rukovodstva.

" I takva grupica pokušava da prigovori nekom nešto o zapošljavanju?! Opštine koje ste vodili su završavale kao milionski dužnici i zavisnici od egalizacionog fonda, a kancelarije tih opština su kao košnice gdje je pronaći slobodnu stolicu najveći izazov zaposlenom. I takav otužni skup bi nekom da priča o foteljama?! I pored toga što im se funkcioneri i dan danas nalaze na čelnim pozicijama brojnih najznačajnijih crnogorskih institucija, kao na primjer u Pošti Crne Gore ili EPCG, krenuli su u rušenje slobode osvojene 30. avgusta zato što je Vlada smijenila jednog funkcionera ili mu nije produžila mandat. Politička mizerija nepostojećeg principa, kojoj sve što je preostalo jeste da se sakriva iza imena nekada velike partije s kojom danas dijele samo logo. Nego, za sve što tako “pošteni i principijelni” smatrate da je prekršen bilo koji zakon ili propis podnesite prijavu, ili zaćutite i prestanite sa blaćenjem časnih ljudi, jer vaša jeftina izdaja vrijedna je isključivo doživotnog prezira svakog slobodnog građanina Crne Gore", navodi se u reagovanju Demokrata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.