Osam nedjelja suspenzije za Zvereva i kazna 25.000 dolara(VIDEO)

Njemački teniser Aleksander Zverev suspendovan je na osam nedjelja i kažnjen sa 25.000 dolara zbog nesportskog ponašanja na turniru u Akapulku, saopštio je ATP.

Obije kazne izrečene su uslovno i biće aktivirane u slučaju ponovljenog prekršaja, odnosno do 23. februara 2023. godine,prenosi Nova S.

Treći igrač svijeta se skandalozno ponašao u duelu prvog kola u konkurenciji parova kada je reketom nekoliko puta udario u sudijsku stolicu, a uputio je i mnogo neprimjerenih riječi na račun arbitra.

Organizatori turnira u Meksiku diskvalifikovali su Zvereva.

Dvadesetčetvorogodišnji Njemac ima mogućnost žalbe na odluku o uslovnoj diskvalifikaciji do 11. marta.

Zverev je ranije kažnjen sa 40.000 dolara zbog ispada u Akapulku, a ostao je i bez 31.570 dolara i osvojenih bodova na pomenutom turniru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.