Đoković pisao teniseru iz Ukrajine: Nadam se da će se ovo smiriti, na koju adresu da pošaljem pomoć?
Novak Đoković

Đoković pisao teniseru iz Ukrajine: Nadam se da će se ovo smiriti, na koju adresu da pošaljem pomoć?

Sergij Stahovski je samo jedan u nizu ukrajinskih sportista koji su borbe na svojim sportskim terenima zamijenili onim pravim borbama za odbranu svoje zemlje.

Ovaj proslavljeni ukrajinski teniser se prijavio kao dobrovoljac, a na svom Instagram profilu podijelio je prepisku sa jednim od najboljih tenisera današnjice Novakom Đokovićem.

Srpski teniser je ponudio Stahovskom pomoć.

"Stako, kako si? Jesi li na terenu? Mislio sam na tebe, nadam se da će se ovo uskoro smiriti. Molim te uputi me koja je najbolja adresa da pošaljem pomoć, finansijsku ili bilo kakvu drugu", napisao ne Novak svom ukrajinskom kolegi.

Stahovski se zahvalio na podršci.

"Novak mi je poslao poruku podrške, čak smo i malo popričali. Bezuspješno sam pokušao kontaktirati Rodžera Federera i Rafaela Nadala, žao mi je što oni ćute. Razumijm ih donekle, ovo nije njihov rat", kazao je Ukrajinac.

Stahovski je u u karijeri osvojio četiri ATP naslova, a najveći mu je uspjeh finale US opena, gdje je poražen od Endija Rodika, kao i trijumf nad Rodžerom Federerom na Vimbldonu 2013. godine. U juniorskoj konkurenciji ima i pobjedu upravo nad Novakom Đokovićem.

On je svoju porodicu ostavio u Mađarskoj, a onda se vratio i Kijev gdje se stavio na raspolaganju ukrajinskoj vojsci.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.