SAD: Lopovi odnijeli kuću, policija ima spisak osumnjičenih
Ilustracija

SAD: Lopovi odnijeli kuću, policija ima spisak osumnjičenih

Montažna kuća ukradena je u Mičigenu. U policiji sumnjaju da je kuća odvezena na prikolici.

Policija traži čitavu kolibu koja je jednostavno nestala tokom noći u Mičigenu. Vlasti sumnjaju da je kuća odvučena prikolicom.

U kući, koja je veličine osrednje jahte, vlasnik je živio nekoliko godina prije nego što se preselio. Ipak, kada je svratio u obilazak shvatio je da je – nestala.

„To je veoma čudna situacija", rekao je istražitelj Metju Skot za lokalne medije.

„U ovom trenutku, kuća definitivno nije tamo gdje bi trebalo da bude. Postoje različiti motivi za krađu, ali to je detalj koji pokušavamo da otkrijemo.”

Mala kuća je bila montažna smeđa koliba sa bijelim vratima, bijelom ogradom i narandžastim krovom. Utvrđeno je da je nestala u noći između 18. novembra i 16. decembra, prenosi Rts.

Policija ima spisak osumnjičenih i vjeruje da su dvije osobe umiješane u krađu, ali u ovoj fazi istrage ne može da otkrije više.

Krađa kuća je jedan od najbrže rastućih zločina u Americi, prema podacima institucija, ali ne u doslovnom smislu. Krađe nekretnina se uglavnom obavljaju prevarom  sa papirima o vlasništvu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.