Đurović: Očekujem brzu reakciju nadležnih organa
Dejan Đurović

"Ne isključujem da je automobil uništen zbog mog političkog djelovanja"

Đurović: Očekujem brzu reakciju nadležnih organa

Poslanik Demokratskog fronta (DF) i funkcioner Nove srpske demokratije Dejan Đurović rekao je za Portal RTCG da očekuje brzu reakciju nadležnih državnih organa nakon što je jutros zapaljen njegov automobil. On je kazao da rekao da ne zna šta bi mogao da bude motiv za napad, ali ističe da ne isključuje njegovo političko djelovanje.

"Očekujem brzu reakciju nadležnih državnih organa. Automobil nije bio praktično ni zaključan, pa mogu da pretpostavim da je neko došao s namjerom da ga uništi. Ne znam šta je bio motiv za napad, ali sigurno ne mogu da isključim da je sve urađeno zbog mog političkog djelovanja", ukazao je Đurović. 

Podsjetimo, Nova srpska demokratija, Socijalistička narodna partija, Demokratska narodna partija, Liberalna partija i Radnička partija najoštrije su osudili, kako su kazali, vandalski čin paljenja automobila poslanika DF-a Dejana Đurovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.