Kovinić i ove nedjelje na 72.mjestu WTA
Danka Kovinić

Kovinić i ove nedjelje na 72.mjestu WTA

Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić i ove nedjelje zauzela je 72. mjesto WTA liste.

Kovinić se prijavila za Dubai koji se igra ove sedmice.

Prva je i dalje Australijanka Ešli Barti koja predvodi najboljih deset na svijetu sa 8.330 bodova, a iza nje su Bjeloruskinja Arina Sabalenka i Čehinja Barbora Krejčikova.

Čehinja Karolina Pliškova i Paula Badosa iz Španije su i dalje na četvrtom i petom mjestu, a iza njih je sada Estonka Anet Kontavejt koja je napredovala za tri pozicije.

Za po jedno mesto nazadovale Garbinje Mugurusa iz Španije, Grkinja Marija Sakari i Poljakinja Iga Švjontek, dok je Uns Džabir iz Tunisa i dalje deseta igračica svijeta.

WTA lista:

1. Ešli Barti (Australija) 8.330
2. Arina Sabalenka (Belorusija) 5.698
3. Barbora Krejčikova (Češka) 5.533
4. Karolina Pliškova (Češka) 4.452
5. Paula Badosa (Španija) 4.429
6. Anet Kontavejt (Estonija) 4.241
7. Garbinje Mugurusa (Španija) 4.195
8. Marija Sakari (Grčka) 4.191
9. Iga Švjontek (Poljska) 3.986
10. Uns Džabir (Tunis) 3.070

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.