Požar u krugu Infektivne klinike u Beogradu, jedna osoba poginula
Foto: N1

Požar u krugu Infektivne klinike u Beogradu, jedna osoba poginula

Jedna osoba je stradala u požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u krugu Infektivne klinike u Beogradu. Požar je ugašen, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.

Požar je izbio pola sata iz aponoći u Bulevaru oslobođenja iza Infektivne klinike.

Jedna osoba je stradala, dok je jednu osobu ekipa Hitne pomoći prevezla na VMA, jer se nagutala dima.

Hitna pomoć dobila je poziv 36 minuta iza ponoći, kaže za RTS doktorka Ivana Stefanović.

"Mi smo odmah poslali dvije naše ekipe. Jedna ekipa zbrinula je jednog pacijenta i prevezla na VMA, druga ekipa ostala je sve vrijeme da dežura tokom gašenja požara i na kraju mogli samo da konstatuju smrt jedne osobe, neprepoznatljive, ugljenisane", dodaje doktorka Stefanović.

Požar je izbio pola sata iza ponoći u Bulevaru oslobođenja iza Infektivne klinike.

Intervenisalo je 38 vatrogasaca sa deset vozila. Požar je ugašen, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.

Sada su na terenu dva vatrogasna vozila i 12 vatrogasaca koji rade na dogašivanju požaru.

Istraga će utvrditi uzrok požara. 

Svi stanari stambene zgrade u kojoj je izbio požar, a koja ima oko 20 stanova, su evakuisani. Kako javlja izvještač RTS-a sa lica mjesta, u njoj su živjeli bivši radnici Kliničkog centra Srbije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.